Contact ons

Over ons

Laagdrempelig en betrouwbaar

Het team van Notariaat Gorinchem

Welkom op de website van Notariaat Gorinchem. Ons ervaren team staat graag tot uw dienst als het gaat om juridisch advies en notariële diensten. 

Bij Notariaat Gorinchem geloven we in de kracht van integriteit, precisie en persoonlijke aandacht. Het is voor ons vanzelfsprekend om elke cliënt met zorg en respect te behandelen. Onze missie is om complexe juridische processen eenvoudig en begrijpelijk te maken, zodat u met vertrouwen belangrijke beslissingen kunt nemen die uw toekomst vormgeven.

Wat ons onderscheidt, is niet alleen onze kennis van het recht, maar ook onze betrokkenheid bij het welzijn van onze cliënten. Of u nu bezig bent met het opstellen van een testament, het regelen van onroerend goed transacties, het opzetten van een bedrijf of andere notariële zaken, wij zijn er om u te begeleiden in elke stap van het proces.

Bij Notariaat Gorinchem streven we naar perfectie in elk aspect van ons werk. We blijven op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de juridische wereld en passen onze expertise toe om u de best mogelijke oplossingen te bieden. U kunt erop vertrouwen dat uw belangen bij ons in goede handen zijn.

Wij nodigen u van harte uit om nader kennis te maken met ons team en onze diensten. Neem gerust contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek.
Samen kunnen we uw juridische behoeften bespreken en de juiste stappen zetten om uw doelen te bereiken.

Onze diensten

Kwaliteit en persoonlijke aandacht staat bij ons voorop

Notariële begeleiding aankoop woning & hypotheek

Als notariskantoor spelen we cruciale en onmisbare rol bij de aankoop van een woning....

Testament en levenstestament

Als notariaat spelen we een essentiële rol bij het opstellen en uitvoeren van een testament en een levenstestament...

Huwelijksvoorwaarden of partnerschaps- voorwaarden

We kunnen u van dienst zijn bij het opstellen van huwelijkse voorwaarden of partnerschapsvoorwaarden...

Samenlevings- overeenkomst

Een samenlevingscontract kan worden opgesteld tussen ongehuwde partners of partners die een geregistreerd partnerschap zijn...

Oprichting B.V.​

Ook de zakelijke client is bij ons aan het juiste adres. Bijvoorbeeld bij de oprichting van een Besloten Vennootschap (BV) spelen we een essentiële rol...

Oprichting stichting of vereniging

Ook bij de oprichting van een stichting of vereniging vervullen we verschillende taken om ervoor te zorgen dat het proces correct en...

Ons team staat voor u klaar

Wij nodigen u van harte uit om nader kennis te maken met ons team en onze diensten. Neem gerust contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek. Samen kunnen we uw juridische behoeften bespreken en de juiste stappen zetten om uw doelen te bereiken.

Scroll naar boven