Contact ons

Zakelijke diensten

Laagdrempelig en betrouwbaar

Oprichting B.V.​

Ook de zakelijke cliënt is bij ons aan het juiste adres.
Bijvoorbeeld bij de oprichting van een Besloten Vennootschap (BV) spelen we een essentiële rol.

Denk bijvoorbeeld aan:

Het opstellen van de statuten. Hierin worden de regels en afspraken vastgelegd met betrekking tot de structuur, de werking en de doelstellingen van de BV, afspraken voor bestuurders en aandeelhouders, zoals stemrechten, verkoop van aandelen en besluitvorming.

Het begeleiden van de oprichters van de BV bij het storten van het aandelenkapitaal.

Het regelen van de inschrijving bij de Kamer van Koophandel en de UBO-registratie.

We spelen op deze manier een grote rol bij het waarborgen van de wettelijke en juridische aspecten van de oprichting van een BV en we zorgen ervoor dat het hele proces voldoet aan de vereiste procedures en regelgeving.

Ook kunnen we u van dienst zijn bij een aandelenoverdracht of statutenwijziging.

Oprichting stichting of vereniging

Ook bij de oprichting van een stichting of vereniging vervullen we verschillende taken om ervoor te zorgen dat het proces correct en wettelijk wordt uitgevoerd.

Enkele van deze taken zijn:

Het opstellen van de statuten. De statuten bevatten de regels en afspraken die de structuur, doelstellingen, werking en rechten van de bestuursleden van de stichting of van de leden van de vereniging vastleggen.

Het benoemen van de eerste bestuurders of leden van het bestuur.
Dit wordt vaak geregeld in de statuten.

Het regelen van de inschrijving bij de Kamer van Koophandel. We zorgen ervoor dat alle benodigde documenten correct worden ingevuld en ingediend bij de KvK voor de registratie van de stichting of vereniging. Ook kunnen we voor u de UBO-registratie verzorgen.

Ervaringen

Van onze klanten

Inge van Breemen Google review

Ik raad iedereen deze notaris aan! Hij is duidelijk, niet te lang van stof en geeft goede voorlichting en bovenal aardig.

Mark de Joode Google review

Eerlijk en duidelijk advies in belang van de ''Klant''. Prima Notaris!

Johan Pieters Google review

Goede en zorgvuldige service

Ons team staat voor u klaar

Wij nodigen u van harte uit om nader kennis te maken met ons team en onze diensten. Neem gerust contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek. Samen kunnen we uw juridische behoeften bespreken en de juiste stappen zetten om uw doelen te bereiken.

Scroll naar boven